keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Putki


Tänään kaivoin putken esille ja Japutti pääsi ensimmäisenä juoksemaan putken läpi. Palkkana oli tällä kertaa pelkkä repimisleikki ja Jaava leikkikin mukavasti. Jaavasta oli ilmiselvästi hauskaa pitkästä aikaa sinkoilla putkeen, sellaisella vauhdilla se sinne meni :)

Myrttikin pääsi piiiitkästä aikaa tutustumaan putkeen. Ajattelin, ettei se sitä muista, kun viime kerrasta on hyvin pitkä aika.. Mutta sinne se suikahteli ilman ongelmia :). Myrtti yritti varastaa motskaria monta kertaa treeniliivin taskusta ja mukavasti sitten leikki. Kun pyysin Myrttiä sisälle, se kääntyi ympäri juoksi hirveän isoilla loikilla putkeen ja tuli vasta sitten. Myrtistä oli ilmeisesti kivaa juoksennella putkeen ja vauhtia varmaan enemmän kuin Jaavalla.. Myrtti kyllä taitaa muutenkin juosta meidän koirista nopeimmin.

Musti innostui tänään leikkimään Myrtin kanssa. Jaava oli hyvin kateellinen tästä ja sen piti huuutaaa siinä ympärillä.. Saa nähdä, että kuinka Myrtin ensimmäinen uusi vuosi sujuu. Mustin onneksi uusi vuosi on vain kerran vuodessa ja tänne meille ei ainakaan enää viime vuonna kamalasti pauketta kuulunut. Jaava ei onneksi paukuista ole ainakaan aikaisempina vuosina välittänyt. Mutta eiköhän se hyvin mene, kun laitetaan telkkari päälle ja ollaan sisällä. Mustin ajattelin eristää tytöistä varmuuden vuoksi. Hyvää Uutta vuotta kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti