perjantai 14. marraskuuta 2008

Viikon kuulumisetViikko on mennyt sen verran nopeasti etten ole kerennyt blogia päivittämään. Viikonloppu oltiin tyttöjen kanssa Mikkelissä isänpäivää viettämässä. Myrtti peuhasi Leimun kanssa koko viikonlopun ja hauskaa tuntui olevan. Jaava keskittyi olennaiseen eli ruoan kerjäämiseen ;). Sunnuntaina sitten Jaava jäikin Mikkeliin ja matkattiin Myrtin kanssa kahdestaan tänne Lammille. Jaava oli koko ajan lähdössä mukaan ja seuraili mua paikasta toiseen pakatessani tavaroita. Myrtti taas yritti olla mahdollisimman pieni ja huomaamaton.. "Jos ei se mamma mua muistaisikaan, kun vaan täällä pöydän alla makoilen ihan hiljaa". Lopulta jouduin komentamaan Jaavaa jäämään kotiin ja Myrtin kannoin autoon. Ei mennyt ihan reilusti tyttöjen mielestä ;). Jaava onkin ihan miun koira ja vähän säälitti jättää toinen matkasta. Mutta nyt ei vaan oikein ollut muuta mahdollisuutta kuin jättää Japuttipaputti hoitoon. Myrtti on siis elellyt tän viikon ihan ainokaisena ja hyvin on sujunut niin yksinolot kuin kaikki muukin.

Tiistaina oli jälleen Myrttisen agiliidot ja se oli hurjan pätevä! Tehtiin keinua ja rengasta yksittäisinä ja sitten pieni putki + hyppy pätkä. Myös keppejä ja kepeiltä putkeen, putkesta kepeille sekä pussia tehtiin. Kaikki sujui hienosti! Myrtin mielestä kontaktit on aika siisti juttu ja kerran se paineli A:lle ja kerran keinulle. Onneksi olin lähellä keinua ja kerkesin laskemaan sitä alas. Kepit sujuu aina vain paremmin ja parilla vikalla kerralla oli ääntä mukana. Jaava murisee kepeillä, mutta Myrtillä oli kyllä ihan omat haukun ja kiljumisen sekoitukset :D. Oikein hyvät agiliitelyt!

Lapinkoira, whippet vai poliisikoira?


Myrtti ei oikein tiedä, että minkä rotuinen olisi. Tuossa kuvassa se on vielä suht karvanen! Tällä viikolla lenkkeiltiin päiväkodin ohi, missä lapset huusivat: " Kattokaa, hei kattokaa! POLIISIKOIRA! Kattokaa, tuolla menee poliisikoira!" Voi Myrttiä, syksyllä sitä luultiin huumekoiraksi ja nyt siitä on tehty jo poliisikoirakin. Myrtti on viikon sisään singonnut kahden rusakon perään (!!!!!). Se ei tosissaan siinä tilanteessa kuule eikä näe mitään muuta kuin sen eläimen.. Molemmat "ajot" on olleet muutaman minuutin, ikäväksi tämän tekee se, että tuo pikku pirulainen on sen verran nopea kintuistaan, että ainakin toinen pitkäkorva pääsi hengestään. Toisesta ei ole varmuutta, mutta näin Myrtin olevan ~5 metrin päässä jänöjussista ja siitä ihan pienen hetken (puoli minuuttia?) päästä Myrtti tuli tyytyväisenä luokse. Enkä usko, että se huvikseen olisi ajosta pois tullut. Eli joko pitkäkorva pääsi piiloon tai pääsi hengestään. Toissapäivänä siis aloin heittelemään Myrtille koulunkentällä keppiä. Niin vain sieltä puskasta lähti rusakko ja Myrtti keppeineen perään. Eli nyt sitten meillä ollaan pimeän tultua vain hihnassa.. Noita rusakoita on jokapuolella. Valosalla saavat olla irrallaan, kun kumpikaan tytöistä ei etsi riistaa vaan saalisvietillä menevät.

Pari viime viikkoista kuvaa vielä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti