maanantai 6. lokakuuta 2008

Jyväskylän erkkari


Perjantaina lähdettiin Maijan ja Unnan kanssa Jyväskylään lappalaiskoirien erikoisnäyttelyyn. Lauantaina katseltiin tokokoetta ja Jaavan kanssa käytiin myös kehänauhojen sisäpuolellakin. Sunnuntai kului seuratessa näyttelyä. Jaavan kokeen tuomaroi Aino Juhantalo-Kakkola. Jasputilla oli ihan mukava vire kehässä (vaikka välillä miusta tuntui et se on vähän löysä, mut ei se oikeesti tainnut olla. Oli vaan eka kerta aikoihin, kun sillä ei keittänyt yli!) ja meidän lähiaikojen ongelmaliikkeet onnistui hyvin :).

Paikalla makaaminen 10 (ei ongelmia)
Seuraaminen 8 (tää oli oikeesti Jaavaksi tosi hyvää! Pistevähennykset ainakin lopun ujelluksista, mistäköhän muusta?)
Maahanmeno 9 (tuomari rokotti ohjaajaa epävarmuudesta, koiran työskentely olisi ollut 10. luulin siis, että Jaava jäi seisomaan ja käännyin katsomaan taakse)
Luoksetulo 5 (tiesin, ettei se tuu pysähtymään)
Seisominen 0 (ei pysähtynyt ekalla käskyllä, toka tuli liian myöhään)
Noutaminen 8 (mutusteli kapulaa ja oisko ollut vino perusasento? meni ja palautti laukalla)
Kauko-ohjaus 10 (työvoitto!! kerrankin jaavan tasoiset asennonvaihdot)
Hyppy 0 (hyppäsi vinoon, 2 käskyä istumiseen, ei hypännyt takaisinpäin kun oli niin vinossa)
Kokonaisvaikutus 8 (tuomari kiitteli Jaavan heiluvaa häntää ja hyvää asennetta tokoiluun)
AVO3 133pistettä sij. 6/9

Seuraaminen ja kaket lämmitti mieltä :) Noudossa Jaava on epävarma, jonka takia takaisin tullessa laukkaa ylöspäin ja mutustelee kapulaa. Itselle tuli hirveä tokoinnostus, vielä tämän vuoden puolella kokeeseen! Lupasin Jaavalle pe iltana, että jos se tekee ykkösen ei sen enää ikinä tarttee mennä tokokokeeseen. Nyt kun ei tullut, niin taidetaan vielä joskus korkata se voivoi-luokkakin. ;)

Onnittelut Annalle ja Sunnylle rotumestaruudesta, Sunny teki tosi hienosti hommia! Oli oikein ilo katsella :) Onnittelut myös muille tuloksiinsa tyytyväisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti