sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Helsingin näyttely 11.5Myrtti debytoi tänään junnukehissä. Tuomarina toimi Maija Mäkinen. Junnunarttuja oli ilmoitettuna 5 kpl ja Myrtti saikin juosta "yllättäen" jonon viimeisenä. Kehä oli viljelty täyteen nameja ja vain tuhina kuului kun Myrtsi niitä haisteli.. Ekat juoksukierrokset menikin ihan päin prinkkalaa, Myrtin nenän ollessa maassa. Onneksi nenu nousi sieltä lopulta ylös ja välillä mentiin ihan asiallisestikin. Seisominen onnistui tai ainakin pysyi paikallaan. Jaavan mielestä päivä oli hyvin tylsä, kun joutui vain häkissä makoilemaan. Hyvin mahtuivat molemmat tytöt häkkiin ja nukkuivat odotteluajan. Myrtti käyttäytyi kehän ulkopuolella tosi hienosti, makoili rauhassa ja teki mitä pyydettiin. Juoksemiset siis onnistuivat kehänauhojen ulkopuolella loistavasti, kun ei ollut nameja ripoteltuna ympäriinsä ;).

"10 kk vielä hyvin pentumainen narttu, jolla on oikea sukupuolileima. Hyvät nartun mittasuhteet. Kevyt piirteinen pää, joka saa vielä levetä. Kookkaat korvat, hyvät silmät ja purenta. Kaunis kaula. Runko kesken. Riittävästi kulmautunut takaa. Köyristää lanneosaa liikkeessä. Liikkuu hyvin edestä, ahtaasti takaa. Vielä hyvin kapea, tarvitsee aikaa. Miellyttävä luonne." JUN EH2

Tuomari sanoi tullessaan tutkimaan, että onpas tämäkin vielä vauva. Kopeloi Myrttiä ihan kunnolla ja sanoi, että tällähän on ihan oikeat etukulmaukset (harjoitusarvostelija tuli niitä myös ihmettelemään). Kätellessä sanoi, että kauniit raamit, mutta tarvitsee vielä aikaa. Niin kapea vielä joka puolelta :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti