tiistai 1. huhtikuuta 2008

Erkkari Lappeenrannassa 30.3 ja muita kuulumisiaSunnuntaina Myrtti pääsi pyörähtämään toistamiseen kehässä Lappeenrannan erkkarissa. Myrtti pääsi vielä osallistumaan pentuihin ja 7-9kk narttupennuissa oli 4 osallistujaa. Myrtti esiintyi ihan kivasti ja tässä arvostelu:
Keskikokoa hieman kookkaampi. Mittasuht. hieman pitkärunkoinen narttu. Jolla kapea pitkänomainen pää. Kookkaat korvat. Hyvä selkä. Samoin häntä. Vahvaluustoiset raajat. Niukat kulmaukset takana. Hyvä turkki. Rinta vielä kapea. Luonne miellyttävä. PEK4

Myrtin viikko Leimun kanssa oli sujunut hienosti. Myös Jaava ja Musti olivat osanneet käyttäytyä ja päässeet myös hiihtämään porukoiden kanssa. Omakin viikko sujui hyvin, mitä nyt sunnuntaina oli lievä väsymys.. Lähdettiin lauantaina aamulla yhdeksän aikaan matkustamaan ja Lappeenrannassa olin uutta aikaa vaille kaksi yöllä. Nyt sitten mulla on täällä vain Myrtti, kun en ole Mikkelissä kerennyt vielä käymään. Myrtti on jotenkin aikuistunut ja rauhoittunut. Vähän ollaan tehty seuraamisia ja perusasentoja ja maahanmenoja lenkeillä. Mutta pääasiassa ollaan vain oleskeltu. :) Perjantaina sitten suunnataan Mikkeliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti