perjantai 29. helmikuuta 2008

Tokoa GraanillaKäytiin pitkästä aikaa Annan, Natan ja Hallin kanssa tokoilemassa (tai lähinnä juttelemassa ;D) Graanin parkkiksella. Oli oikein mukavasti häiriötä näin perjantai-iltana. Ihan ensimmäiseksi käytiin pieni lenkki ja Myrtti käveli oikein asiallisesti hihnassa, vaikka koirakavereiden luokse olisi tehnyt hirveästi mieli mennä.

Jaava pääsi ensimmäisenä hommiin. Jääviä, seuraamista ja luoksetuloja (suoria ja pysäytyksellä). Seuraaminen oli oikein asiallista ja ihanan alhaisessa vireessä suoritettua. Sekä seisominen että maahanmeno onnistuivat hyvin. Vihdoinkin olen osannut opettaa tuon seisomisen.. Seisomista en ole oikein ikinä osannut opettaa, mutta nyt tuntuu että Jaava sen osaa. Luoksetuloissa ei tainnut olla mitään kummempaa huomauttamista.

Myrtti teki perusasennossa katsekontaktia. Aluksi se aina namin saatuaan nousi ja katsoi Hallin touhuilua, mutta parin nousemisen jälkeen alkoikin napottamaan hienosti sivulla namin saamisenkin jälkeen. Harjoiteltiin myös vähän sunnuntaita varten ja seisominen onnistui kivasti. Kehäjuoksukin onnistui hyvin silloin kun Halli tuli takana tai kun mentiin yksinään. Hallin perässä juosten meinasi mennä neliveto päälle, mutta muutamat hyvätkin pätkät saatiin. Vielä vähän paikallaistumista, joka oikein hyvä (matka ja aika vieläkin hyvin lyhyt). Sitten leikkimistä ja oikein hienosti leikki! Kun menin vaihtamaan autolle koiraa, niin Myrtti nappasi maassa olleen noutokapulan suuhunsa ja kanniskeli sitä _hyvin_polleana. Mutta kyllä sitä kehuttiinkin!

Jaava pääsi uudelleen hommiin ja teki kaukoja, jotka meni ihan päin prinkkalaa. Aluksi teki oikein hyviä vaihtoja, mutta yhtäkkiä päättikin olla nousematta istumaan, nosti peppua jne. Tehtiin ihan läheltä ja heitin namin aina Jaavan yli, näin saatiin onnistumisiakin. Uudestaan seuraamista, joka olikin aika karmeaa :P Etutassut nousi ja Jaava hössötti ja haki koko ajan paikkaa jne.. Muutamat noudot ja muuten ok, mutta vähän pyöritteli kapulaa. Loppuun leikkiä ja leikki mukavalla asenteella.

Jälleen Myrtti kehiin ja aloitettiin leikkimisellä. Tehtiin maahanmenoja ja seisomista. Myrtti sitten tarjoili itse sivulletuloja, kun jäin Annan kanssa juttelemaan. Ja niitä se teki ja teki ja teki. Ihan lopuksi vielä vähän "seuraamista". Annakin leikitti Myrttiä ja kivasti Myrtti leikki myös Annan kanssa. Jaava taas ei huomannut edes Annan lelua vaan oli sitä mieltä, että kyllä sieltä kohta nakkia tipahtaa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti