lauantai 30. joulukuuta 2006

Vuoden 2006 yhteenvetoVuosi alkaa olla pulkassa ja voisi hieman katsoa mitä tässä vuoden aikana on tapahtunut.

Agility
Alkuvuodesta Jaava nousi 2-luokkaan ja jo kesäkuussa 3-luokkaan (19 starttia!). Kolmosiin nousun jälkeen ei kauheasti olla kisattu ja muutenkin agirintamalla ollut vähän hiljaiseloa. Heinäkuussa oltiin kuitenkin agirodussa Janakkalassa, jossa eka startti kolmosissa. Tulos ei ollut päätä huimaava, mutta Jaava jaksoi tosi hienosti illalla kisata, vaikka koko päivän ollut paahteessa (ja siellä oli kuuma, muistona palaneet hartiat yms.). Sunnuntaina sitten katseltiin joukkuekisoja ja nähtiin monia tosi hienoja lappalaiskoirasuorituksia. Oli muuten eka pidempi matka minkä ajoin ja telttailu oli kivaa! Elokuussa käytiin lappalaiskoirien rotumestaruuskisoissa Oulussa. Lipunmyyjä katsoi hämmästyneenä, kun ostin samalle aamulle ja illalle liput :D Kiva reissu oli, vaikka kisat eivät ihan menneet nappiin ;)

Toko
Keväällä käytiin Turussa lappalaiskoirien tottisleirillä, jossa oli tosi kivaa! Paljon uusia ideoita harjoitteluun. Oikeastaan vasta loppukesästä aloin miettiä, että josko sinne kokeeseen olisi ihan oikeasti mentävä. Syksyllä yritettiin ahkerasti (kerran viikkoon) treenata ja lopulta päätin ilmoittaa kokeeseen. Loppua kohden treenattiin vähän enemmän ja kyllähän se AVO1 sitten saatiin hommattua. Suurin urakka olikin saada Jaava seuraamaan, mutta mentiin kuitenkin ojasta allikkoon ja sama tavoite on ensivuonnakin ;)

Muuta
Jaava läpäisi poropaimennustestin (ja se kuunteli siellä oikeasti paremmin kuin olisin uskonut! Ekalla käskyllä pois porojen perästä). Se oli kyllä hieno tapahtuma, eikä sitä tiedä vaikka joskus mentäisiin uudelleen. Viikko vietettiin lapissa hiihdellen ja rentoutuen.

Keväällä käytiin ensimmäistä kertaa Einillä hierottavana, kesällä muutama kerta ja myös syksyllä pari kertaa.

Kesällä käytiin lenkkeilemässä ja vaeltamassa viikonloppureissun verran. Oli muuten sekä miun että koirien eka kerta rinkka selässä! Toivottavasti ei viimeinen. Kesällä oltiin myös Rautavaaran kesäleirillä, josta ei myöskään jäänyt mitään pahaa sanottavaa.

Kaiken kaikkiaan on ollut hieno vuosi! Ollaan tehty kaikkea mikä tuntuu kivalle ja molemmilla on ollut treeneissä ja kisoissa kivaa. Uusia tuttuja ja kavereita kertynyt, ja monia uusia hienoja muistoja. Innolla odotan ensi vuotta ja uusia kokemuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti