keskiviikko 13. joulukuuta 2006

AgitreenitJoulukuu ja treenit ulkokentällä, vois se lumi ja pakkaset jo tulla! Tehtiin kaksi oikein mukavaa rataa. Jaavalla oli huisisti energiaa ja intoa, kun ei olla koko syksynä päästy kunnolla treenaamaan! Keppejä haki taas mukavasti, kerran kyllä aloitti väärästä välistä pujottelemaan, mutta nyt malttoi pujotella loppuun asti :) Jaava ei oo varmaan ikinä irronnut niin hyvin mitä tänään.. Siis se saattoi singota ihan mihin sattuu :D Oli kyllä ohjaajakin vähän hukassa, että ei sen puoleen..

Olin kyllä tyytyväinen treeneihin, sillä vauhti ja into on mulle se pääasia!! Saman vireen kun saa koiralla pidettyä, niin eiköhän se tarkkuus sieltä joskus tule.. tai sitten ei. Oikeestaan nyt haluisin saada ne kepit Jaavalle kuntoon, mut sit vaan pitäis käydä useempina päivinä hallilla ottamassa, kun ei ole kotona länkiä eikä kujaa eikä edes keppejä..

Tänään kävi hauska juttu, kun meidän agiryhmään on tullut eräs grotsku, joka oli Jaavan kanssa samassa pentutottis- sekä hetken aikaa samassa tottisryhmässä. Jo kaukaa Jaava heilutti sille häntää ja oli heti leikkimässä, samaan tapaan kuin silloin pari vuotta sitten. Ja kaikki ketkä Jaavan tietää, tietävät myös, ettei se _ikinä_ leiki hiljaa. Paitsi tänään.. Jaavasta ei kuulunut pihaustakaan, kun se hepulissa leikki ja juoksi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti