tiistai 12. syyskuuta 2006

Tottistelua ja muuta mukavaa


Annan ja Natan kanssa oltiin pk-kentällä tokoilemassa. Ekana paikallamakuu, lyhyt aika. Seuraamista, hidas käynti onnetonta.. Hyppy onnistui kivasti. Kokeiltiin myös ihan ekaa kertaa hyppynoutoa ja 100% onnistui oikein!! (ja fiksuna tyttönä teetin heti kokonaisena liikkeenä ;D) Ja sitten vielä tavallinen nouto ja laukalla palautus, jes! Sit treenien tyhmin juttu (omistaja on ääliö).. Päätettiin kokeilla, et miten lappalainen menee metrisen pk-hypyn yli. Menihän se, mutta selälleen tuli alas :(. Perkele, et ihminen voi olla tyhmä. Olisi ehkä eka pitänyt opettaa se hyppy, eikä vaan pettää koiran luottamusta :((. A-este meni tutulla rutiinilla.

Sit käytiin kävelemässä ja otettiin vielä paikallamakuuta. Olin piilossa, eikä edes juuri kiitoradalta nouseva lentokone häirinnyt! Mutta Annan juttelu häiritsi ja Jaava nousi ylös. Komennus maahan ja takaisin piiloon. Anna taas puhui ja Jaava nousi ylös.. Samantien Anna komensi Jaavan makaamaan, ja pysyi hyvin. Pieni tauko ja paikallamakuuta niin, että olin näkyvissä ja Anna puhui. Pysyi hyvin :) Kävin välillä piilossa ja vaikka Anna puhui, niin kesti. Uusi treenimisen aihe.

Loppuun vielä loppukevennykseksi parit haku-pistot.. Ai, että oli neitokaisessa vauhtia :D Ihanaa, kun näkee kuinka koira nauttii tehtävästään :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti