tiistai 5. syyskuuta 2006

KeppejäOltiin viime viikon torstaina Jaavan kanssa Harrin pujottelukurssilla. Tuli todella paljon hyviä neuvoja, joita aion jatkossa noudattaa. Onneksi osa oli samoja vinkkejä kuin keskiviikon agissa Marjalta. Kujakepit otetaan käyttöön, samaten kuin länget.. Kotiin pitäisi vaan jostakin saada länget ja kepit. Mutta talven aikana olisi tarkoitus saada tyttö pujottelemaan :)).

PS. vaikka en ole pitkään aikaan kirjoittanut, ei se tarkoita ettei oltaisi reenitty. Pari kertaa ollaan käyty tokoilemassa Annan ja Natan kanssa vanhalla pk-kentällä ja agissa ollaan käyty normaalisti. Lappalaiskoirien kesäleirillä oltiin elokuun alussa ja siellä oli ihan mielettömän kivaa! Oulussa käytiin kisaamassa 2 startin verran ja päin prinkkalaa meni.. Tästä ei voi (kai?) mennä kuin ylöspäin..

Niin ja nyt on koiruuksilla uusi leikkikaverikin, 2½ vuotias dallupoitsu Veeti. Joskus sitä vaan miettii, että miten noi koirat voi ollakaan noin ihania.. Jaava, jota pidän epäsosiaalisena, on hyväksynyt jokaisen meidän pihalle ilmaantuneen koiran. Ja kuitenkin suurinosa näistä on narttuja (1-12v) ja vain pari urosta. Ja Musti-miestä ei pahemmin jaksa kiinnostaa noi toiset koirat sukupuolesta riippumatta. Ei se edes uroksille jaksa jäykistellä, kunhan käy vaan nuuhkaisemassa ja antaa olla. Tähän mennessä on tullut vastaan yksi uros, jonka kanssa ei Musti tule toimeen. Kivaa, kun voi olla kunnon lauma pihalla samaan aikaan, eikä koiria tarvitse eristellä :). Välillä keittiössä on vaan ahdasta, kun jaloissa pyörii turhan monta karvanassua. Joskus sitä vaan on niin ylpeä noista lappalaisista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti