maanantai 23. lokakuuta 2017

Tampere 22.10

22.10 Tampereella järjestettiin agikisat ja kaveri kysyi lähdenkö. Koska multa löytyi iänikuisen vanha lahjakortti (Kiitos Jaava <3), niin pienen miettimisen jälkeen olihan se lähdettävä. Kaksi rataa tuomaroi Salme Mujunen ja yhden Marja Lahikainen. Mä niin tykkäsin rataprofiileista! Juuri meille sopivia, kun oli paljon suoraa etenemää. Hitaamman koiran kanssa kiva mennä välillä suorempaa ainaisten kiemuroiden sijaan.

Ekan radan jälkeen hymyilin kuin hangon keksi. Kerrankin tuntui tosi hyvälle ja Mette oli oikein avoin ja muisti olevansa radalla mun kanssa. Taisin radan jälkeen sanoa, että pitäiskö jättää tähän, eikä mennä pilaamaan fiilistä muille radoille.


Mentiin kuitenkin seuraavillekin radoille ja hyvä, että mentiin.Tuloksina nolla sij.4 ja lähes -4 sekkaa, sekä 2 hyllyä, mutta henkisiä nollia. Tokalla radalla aloitti kepit väärin ja vikalla hyppäsi renkaan sivusta. Numerojärjestyksessä mentiin kuitenkin :) Olin niin tyytyväinen päivän keppeihin (iänikuinen ongelma) ja vikan radan loppu suoraan! Ja se, että päästiin (löysään) ihanneaikaan tuntui hyvälle. Mukava päivä kaiken kaikkiaan. Kiitos Hanna seurasta, videoista ja onnea hienoista radoista ja tuplasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti