tiistai 25. huhtikuuta 2017

kuulumisia

Itse olen ollut tässä toipilaana, niin on treenailutkin olleet tauolla. Vähän ollaan puuhasteltu kaukojen ja paikallaolon kanssa. Ollaan tässä kuutisen vuotta tehty kaukoja ja kaukot junnaa vaan. Tässä on ollut pitkiä taukoja ettei olla tehty niitä ollenkaan... Päätin taas ottaa härkää sarvista ja ollaan tehty i-s, s-i, i-s-i ja m-s-i. Välillä onnistuu ja esimerkiksi tänään ei :D "ai, eiks mun pitänytkään tehdä luoksetuloa?" ja sit vielä arpakone pyöri myös. Huoh..

Paikallamakuu on ollut nyt aika kiva (t:pikkulinnun nielaissut) sekä ikuisuusongelma pysyminen on parantunut. Kerran lähti ja taisin aika uskottavasti kertoa ettei se ole sallittua. Ollaan siis tehty niin, että laitan Meten makuuseen ja puuhastelen sitten Myrtin kanssa. Noudon se kesti hyvin, mutta saa nähdä sitten kun tehdään pidempiä aikoja ja enemmän vauhtiliikkeitä. Ja vieraat koirat ja paikat ja ja.. Hommaa riittää siis! Pitää muistaa olla kuitenkin tyytyväinen siihen, että a) se EI ole pitänyt ääntä ja b) mielentila on ollut hyvä.

On muuten ihanaa aikaa tämä kevät. Varsinkin, kun sataa vettä/lunta/räntää/rakeita ja hiekkatiet on märkiä. Ainakin suhde suihkuun ja imuriin paranee huomattavasti! Ja tuo Metukka hormonireuhkansa kanssa tuo kaiken oravaa pienemmän sisälle. Taitaa olla parturireissu edessä, kun ei itse aloita karvanlähtöä :(. Myrtti on fiksuna tyttönä tiputtanut tukkansa aika kivasti pois ja kuraantuukin huomattavasti vähemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti