tiistai 14. maaliskuuta 2017

11.3-12.3 Erikoisnäyttely Seinäjoki

Myrtti sai ikioman reissun Seinäjoen erkkariin viikonloppuna. Mette sai jäädä hoitoon, kun perjantaina Myrtin kanssa lähdettiin kohti Seinäjokea. Menomatka tuntui siltä, ettei olla ikinä perillä..

Lauantaina osallistuttiin tokokokeeseen ja sunnuntaina oli vuorossa näyttely. Tokossa tuomarina toimi Juha Kurtti, joka oli hyvin kiltti. Myrtillä oli ekan kerran ikinä hyvä vire kehässä ja suurin osa virheistä johtui ohjaajasta :P. Jännä miten sitä mukeltaa niin helpoissa jutuissa.. Onneksi meistä toinen tiesi mitä tehdään. Tavoitekin saavutettiin, kun meillä oli niin kivaa yhdessä ja fiilis oli loistava. Myrtti <3

Paikalla makaaminen 8 (kaksoiskäsky maahanmenoon)
Seuraaminen 8 (lopussa virhe)
Liikkeestä maahanmeno 7½ (Myrmy jäi istumaan paikalleen, jota en tajunnut. Mä sitten fiksuna lähdin kävelemään kohti, kunnes tajusin etten saa :DD. Tästä olisi pitänyt tulla 0.)
Luoksetulo 10
Noutoesineen pitäminen 10
Kauko-ohjaus 10
Estehyppy 8 (ekana väärä käsky..)
Kokonaisvaikutus 8 (haukkuminen liikkeiden välissä)


ALO1, 173 p., TK1 sekä palkittiin alokasluokan parhaana lappalaiskoirana.


Sunnuntaina Myrtti pyörähti Anneli Pukkilan silmien alla.

"Lähes 10v. Mittasuhteiltaan hieman ilmava narttu, joka ei parhaassa karvassa tänään. Hyvä kallo. Kevyt kuono-osa. Kookkaat korvat. Riittävä raajaluusto. Sopiva runko. Tasapainoisesti, mutta niukasti kulmautunut. Jyrkkä lantio. Liikkuu kohtuullisella askeleella sivulta, löysästi edestä. Rauhallinen esiintyjä."

VET EH

Kotimatka taittuikin nopeasti ja mietittiin, että ei se nyt niin pitkä matka ollutkaan. Viikonloppuna kertyi n. 750 km, mutta oli se jokaisen kilometrin arvoinen reissu. Kiitos Riikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti