maanantai 4. elokuuta 2014

Ja kas, treeniä!

Paluu arkeen ja treeneihin. Reilun kuukauden treenitauko päättyi viikonloppuna ja pakko myöntää, että ei tehnyt edes tiukkaa olla treenaamatta. Lauantaina kävin tallomassa molemmille verijäljet. Myrtille suora, josta tuli oikeasti hieman oikealle kaartava ja Metelle yhdellä kulmalla. Metelle tämä taisi olla sen elämän toinen verijälki. Se suoritti sen melko kivasti. Huomasi, että jäljet olisi saaneet olla vanhempia, kun haju leijaili vielä niin laajalla. Nyt ehtivät vanheta vain semmoisen 12h. Mette työskenteli koko ajan itsenäisesti ja intensiivisesti, kulmamakauksen se kävi haistelemassa, jonka jälkeen alkoi tehdä isoja ympyröitä. Kun vain seisoin paikallani, niin lopulta lähti oikeaan suuntaan. Ei kuitenkaan missään kohtaa lopettanut jäljestämistä/kysynyt apua. Kaatokäyttäytymistä pitäisikin sitten harjoitella enemmänkin. Ei taida olla ihan soveliasta syödä sitä sorkkaa ja rutista samalla. Pikkuprinsessa päätti, että sorkka on sitten löytäjän, mutta ei se kovin pitkään jaksanut murista, kun silittelin sitä naamasta ja samalla kehuin, kuinka hieno sorkka sillä on :D No, ainakin sillä on motivaatiota löytää sorkka ja ikioma aarre.. Myrtti taas vain haistelee sorkan ja odottaa palkkaa. Myrtin jälki sujui muuten ihan hyvin, mutta yhdessä kohtaa alkoi ottamaan ilmavainua väärästä suunnasta, jonne olisi mennyt. Odotin, että lähtisi oikeaan suuntaan, mutta lopulta oli pakko pyytää se luokse ja laittaa uudelleen jäljelle. Yritti toistamiseen väärään suuntaan. Lopulta luovutti ja loppu jälki sujui hyvin.

Tänään iltasella, kun oli jo hieman viileämpää, käytiin tempasemassa pienet tokot. Meten kanssa oli tarkoitus katsoa, että millä mallilla voivoi on. Jännä juttu, että ei ollut tauon aikana itseoppinut! Metallilla meinasi temppuilla, hyppynouto ok, ruutu ok, kaukot plääh, jäävät hyvät. Muuta ei taidettukaan tehdä. Myrtti humputteli seuraamista, vauhtinoutoja, oman etsimistä ja luoksetuloa vauhti + stoppi.

Viikonlopun näyttelytouhuunkin on jo valmistauduttu. Molemmat tytöt on pesty ja harjattu! Kehtaapi ihmisten ilmoille lähteä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti