torstai 27. tammikuuta 2011

kolme viikkoa plakkarissa


Saanen esitellä:


Tyttö 1 eli Taivaannastan Ilomiete (Galateia Ilomiete opetti Tylypahkassa pimeyden voimilta suojautumista Tom Lomen Valedron ollessa opiskelijana. Hän oli Tylypahkassa lähes viisikymmentä vuotta.)Tyttö 2 eli Taivaannastan Iseeviot (Korkea ja suuri peili, jossa oli koristeelliset kultakehykset ja joka seisoi kahdella käpälän näköisellä jalalla. Sen yläreunaan oli kaiverrettu ”Iseeviot nämmi vysna avisajo vsak ätyänne” (takaperin luettuna ”En näytä kasvojasi vaan syvimmän toiveesi”). Iseeviot-peili näyttää siihen katsojansa syvimmän ja kipeimmän toiveen.)


Poika 1 eli Taivaannastan Ikimuste (Ikimuste on nimensä mukaisesti mustetta joka joko ei lähde ikinä pois tai ainakin kuluu erittäin hitaasti. Jotkut velhot ovat kirjoittaneet ikimusteella nimensä kylttiin, joka on muistomerkiksi jätetyn Potterien talon portilla.)
Poika 2 eli Taivaannastan Ivaharju (Maahisyhteyksien viraston johtaja.)


Poika 3 eli Taivaannastan Ilmiskooppi (Ilmiskooppi on pimeän paljastin. Se syttyy, pyörii ja viheltää läpitunkevasti, jos lähettyvillä on joku epäluotettava. Ilmiskooppi näyttää hyrrältä ja niitä on kaiken kokoisia. Harry sai taskukokoisen ilmiskoopin syntymäpäivälahjaksi Ronilta täyttäessään kolmetoista vuotta.)


Pennut on kuvissa unisia, kun muuten ei pysty ottamaan yksin kuvia. Tyypeillä on jo sen verran vauhtia ;)


Pentulaatikon tunnelmia:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti