sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Agirotu Ylöjärvellä 2.-4.7


Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin Hannan ja piikeleiden kanssa kohti Ylöjärveä. Jaavuskaisella oli jo heti perjantaina edessä kaksi starttia ja Myrttisellä yksi. Lauantaina molemmilla tytöillä oli yhdet startit ja vielä tänään sunnuntaina Jaava oli mukana kilpailevien lapinkoirien joukkueessa.


Perjantai


Jaavan ekan radan tuomaroi Kari Jalonen ja toisen radan Kees Stoel. Eka startti tuntui vähän tahmealle ja niinkuin olen sanonut, niin me ei tehdä varmaan ikinä hyviä nollaratoja.. Ekalta siis nolla (-4,22) sij. 7. Myöhemmät radat saivatkin vähän uudenlaista jännitystä, sillä Myrtin ja Jaavan radat oli aika lähekkäin. Ensin kävin tutustumassa Jaavan rataan (tuntui kivalle radalle!) ja tämän jälkeen odottelin tunnin verran ja menin Myrtin rataantutustumiseen. Siellä en oikein voinut keskittyä itse tutustumiseen, kun kuuntelin koko ajan viereisen radan lähtijöitä.. Eipä siinä auttanut kuin hakea molemmat koirat kehien läheisyyteen ja kuunnella, että kumman kanssa menisi radalle ensin! Niin siinä kävi, että Myrtin kanssa käytiin Kari Jalosen radalla ensin ja muutama koira väliä, kun menin Jaavan kanssa. Myrtti ei ole nyt ihan kunnossa, se joutui hirveästi hakemaan ponnistuskohtaa ja niiamaan ja jopa teputtelemaan! Ihan innokkaasti se meni, mutta hypyille tyssäs. Pari kieltoa ja yliaikaa saatiin saldoksi. Jaavan rata sitten lähti niin hyvin, että jätin sen huonosti ja tultiin ekan hypyn ohi.. :D No, ei me pitkälle päästy, kun saatiin jo hylky aikaiseksi (sama mutka putki kahteen kertaan..). Ikävä kyllä, Jaava rämähti hyvin ikävästi okserin sekaan ja se näytti todella pahalle! Jatkoin vielä pussin ja yhden hypyn verran, mutta sitten tultiin radalta pois. Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Ilta oli jo pitkällä, kun lähdettiin kohti majapaikkaa.


Lauantai - Myrtti 3v!


Aamulla oltiin jo reippaina puolen kahdeksan maissa kisapaikalla, kun Titin ensimmäinen rataantutustuminen oli kahdeksalta. Mietin, että mennäänkö Myrden kanssa ollenkaan radalle, mutta Sari lupasi huutaa meidät pois, jos Myrtin hyppääminen näyttää hirmu pahalle. Käväistiin sitten tekemässä yksi hylky lisää, kun Myrtti tuli hypyn ohi ja jatkoin vaib matkaa. Virheitä tuli enemmän ja vähemmän, mutta ei jääty korjailemaan. Myrtti oli ihan hyvällä fiiliksellä aluksi mukana, mutta taas loppuakohti into hiipui (liekö hyppääminen tuntui ikävälle?), mutta hyppäsi kuitenkin paremmin kuin perjantaina. Jaavan kanssa mentiin radalle vasta illalla ja ehkä pitkä päivä teki tehtävänsä ja hylky napsahti. Jaava porsasteli puomin alastulon ja puomin jälkeisen okserin kiersi ja hyppäsi takaisinpäin niin, että meni korkeamman riman ali ja matalamman yli - ilman riman pudotuksia! Aika hieno suoritus ;) Jaavan iltaradan tuomaroi Rauno Virta ja Myrtin aamuradan Heidi Viitaniemi.


Lauantai oli myös merkkipäivä, sillä meidän pikkuinen täytti kolme vuotta! Onnea pikku puikkonokalle :)) On tuo Myrde vaan hauska otus, omine persoonallisineen piirteineen. Ja kuinka tylsää meillä olisikaan ilman pientä riistariiviötä, joka hauskuuttaa ja vihastuttaa juuri sopivassa suhteessa! Myrtti kyllä tietää, että mistä naruista pitää vetää ;)


Sunnuntai


Tänään sitten heti aamusta käytiin tutustumassa rataan ja Jaava starttasi meidän joukkueessa toisena. Meidän joukkueen ensimmäisenä menivät Päivi ja Myry (Liehkun Cahku), kolmansina Sari ja Poju (Apeli) sekä ankkurina Anna-Leena ja Uula (Barffa's Gar'ret). Kaikki suoriutuivat urakastaan mallikkaasti ja voitiin hyvillä mielin jäädä seurailemaan muiden suorituksia. Jaavan kanssa tehtiin jonkinlainen nolla, mikä oli kiva päätös agirotuviikonlopulle!


Koko viikonlopun oli armoton helle ja paahde, mikä ainakin nyt näkyy noissa hartioissa.. Tytöistä voin olla ylpeä, ne jaksoivat koko helteisen viikonlopun todella hyvin! Omasta mielestäni kaikki radat, mihin osallistuin, olivat todella kivoja! Tykkäsin :). Oli kiva nähdä tuttuja ja meillä oli oikein mukavaa. Ensi kesänäkään ei tarvitse miettiä, että mitä sitä tekisi heinäkuun ekana viikonloppuna! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti