keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Takaaleikkauksia ja kiertoja


Eilen oli aika haastava rata (mulle) ja selvisin ilman yhtäkään valssia!! Keppikulma oli vaikea avokulma ja putki oli houkutuksena. Ekalla yrittämällä Jaspuutti löytyikin putkesta, mutta kun pidin oman rintamasuunnan tiukasti keppejä kohti, niin hyvin onnistui. Vaikeimmaksi kohdaksi osoittautui yhdessä kohtaa putken "väärä" pää, Jaava kun oli saanut päähänsä mennä toiseen päähän.. Lopulta piti ihan palkata se siitä, että tuli käteen ja sen avulla sain sen oikeaan päähän putkea. Joskus oli ongelmia sellaisessa kohdassa, missä Jaavan piti takaa kiertää kauempana, mutta nyt ei tullut kertaakaan hyppyjen välistä! Ja sain jopa hyvät hyppylinjat aikaiseksi. Täytyy vain  muistaa tehdä aina oikeat linjat _ennen_ estettä.. Niin yksinkertainen asia ja niin vaikea ;). Lopuksi tehtiin kokonaan vielä rata läpi ja muistin tehdä korjaukset ja vaikeat kohdat meni sujuvasti. Saa nähdä, että milloin ens kerran teen radan ilman yhtäkään valssia ;) Historiaa!


Myrttiselle vähän helpotettiin joitakin kohtia. Se kohta missä Jaava meni aina putken väärään päähän, ei tuottanut Myrdelle mitään ongelmia! Myrtistä huomaa, ettei sille ole tullut viel "rutiineja" eli se on vielä kokematon. Sillä ei oo ainakaan vielä ole sellaisia "omia" mielipiteitä vaan se menee kiltisti sinne minne ohjailen.. Takaakierrot ja hypyille takaaohjaus onnistuu ja tietynlaisille putkille. Ongelmia tuotti takaaleikkaus mutkaputkelle, jossa itse jouduin hidastamaan vauhtia -> Myrtti alkoi haukkumaan ja hidastelemaan ja pari kertaa tuli kieltoja. Tätä sitten treenattiin ja koko ajan onnistui paremmin. Rengas oli radalla ja kerran se tuli ali. Hyvät treenit molemmilla tytöillä!


Jaava päätti aloittaa totaalisen karvanlähdön näin joulukuun kunniaksi ja eilen harjasin siitä ihan tuhottomasti karvaa pois. Koira pieneni puolella.. Sieltä sitten löytyi ikävä yllätys ja alaselästä löytyi punaista, joten nyt Jaavalla on tyylikkäästi saksittu aukko turkissa. Se punainen alue on aika iso, mutta se ei ole märkä tms. Tänään vuorossa on sitten rauhoittavalla shampoolla pesu ja pitää seurailla tuota ihoa, että alkaako se alue laajenemaan/märkimään. Toivottavasti ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti