keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Tiistain tokotukset


Piiiitkästä aikaa käytiin ihan oikeesti tottistelemassa (tai no, nytkin meni normaaliin tapaan eli juoruttiin ja vähän treenattiin ;) ). Seurana meillä oli Anna kera Natan, Hallin ja Sissin sekä Eve ja Niila.


Ekana hommiin pääsi Japutti. Alkuun paikallaolo, olin näkyvillä ja ajasta ei mitään tietoa. Jaava pysyi ilman mitään ongelmia, juttelin samalla Annan kanssa ja kävin myös Jaavan takana. Hyvin olin taas suunnitellut, että mitä tehdään ja tehtiin siis ihan mitä mieleen juolahti.. Seuraamista ja nyt muistin palkata "käsi reidellä". Tehtiin avokakeja ja nyt nousi jokaisella kerralla oikealla tekniikalla ja ekalla käskyllä! Matkan pituudella ei ollut väliä. Hyvä Japutti! Lauantaina Pieksämäellä esitteli siis kaikkea muuta.. Liikkeestä maahanmeno ja sitten koiran vaihto.


Myrtti teki omalla vuorollaan paikallaolon ja olipa vaan muuten totisen näköinen tyttö! Se näytti ottaneen tosissaan annetun tehtävän :). Seuraamista treenattiin myös ja sen asento on kyllä "huvittava" (miten en osaa opettaa seuraamista ollenkaan?? Enkä Myrtille noutoa, jonka oon saanut Mustillekin opetettua...). Tehtiin myös avokakeja, jotka meni lyhyestä matkasta hyvin. Liikkeestä maahanmenoon tarvittiin apuja. Ja tottisluoksetulo on ihan hukassa. Myrtti esitteli raviluoksetuloja :P Mut se nyt olikin hyvinhyvin epävarma, joten tää kyllä parantuu ihan vaan sillä oudolla asialla kuin treenaaminen!


Sitten olikin taas Jaavan vuoro ja Japutti teki perusasentoa ja luoksetuloja. Suoraluoksetulo oli hyvä! Myös pysäytys onnistui ja loppuun vielä suora. Pakko myöntää, että en uskaltanu tehdä enemmän pysäytyksellä ku tiedän ettei se olisi toista kertaa onnistunu .  Lopuksi käytiin vielä pienellä hihnalenkillä koko koiraporukan kanssa.


Treenin plussat olivat: 1. Myrtti teki heti alusta asti hyvin hommia eli pystyi keskittymään uudesta paikasta ja koirista huolimatta! 2. Molemmat teki sen mitä niille on opetettu ja niin hyvin kuin osasivat.


Treenin miinukset: 1. Kiljuva Myrtti, kun Jaava teki hommia.


Kiitokset treeni- ja juttuseurasta! Oli kiva pitkästä aikaa nähdä Nataa ja Hallia :). Eikä se toko niin tylsälle tuntunutkaan.. Nyt vaan jos olis joku porukka missä treenata, ei sitä yksin sillein tule tokoiltua kun ei kukaan potki persuuksille..


Tänään olin reipas ja jo heti aamulla tytöt sai treenata sitä tolpan kiertämistä. Myrtti osaa jo aika pitkästä matkasta :). Jaava keksi aina tapansa mukaan jotain ylimääräistäkin.. Ja kun Marjo kesälomallaan rakenteli pienen A-esteen tuohon pihalle, niin tehtiin vähän kontaktitreeniä. Ja senkin takia tehtiin, ettei nyt agi ihan unohdu ;). Hyvin oli tytöillä pysynyt mielessä oikea suoritustapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti