perjantai 27. kesäkuuta 2008

Torstain tokot


Eilen tokoiltiin Minnan, Onnin ja Oskun kanssa Laajalammella. Japsu pääsi ekana hommiin ja aloitettiin ruudulla. Kiikutin kupin ruudun taakse ja Jaava sai juoksennella sinne syömään namia. Kokeiltiin myös ilman kippoa -> liian vaikea. Kävin itse ruudussa ja tämän jälkeen Jaavakin juoksi suoraan ruutuun. Minna palkkasi oikeasta suorituksesta. Loppuun vielä namikipolle juoksemisia.

Myrtti sai tehdä omalla vuorollaan perusasentoja, seuraamista, paikallaoloa, luoksetuloa sekä maahan-istu -sarjaa. Myrtillä oli niin  kivaa, että meinasi tulla äänitehosteet mukaan.. Mutta pääasia, että on kivaa. Ja namia pääsi tienaamaan vasta kun oli vähän rauhoittunut ja _hiljaa_.

Jaava pääsi uudelleen ja teki merkkiä, noudon, jäävät, kaket, paikallaolon Onnin seurana ja peruuttamista yhdistettynä pyörimiseen (ehkä me vaihdetaan tää laji koiratanssiin.. :D). Missään ei tainnut olla mitään suurempia ongelmia. Jopa murheenkryyni kaket onnistui hienosti!! Hyvä Japutti :)

Myrttikin pääsi uudelleen tekemään juttuja ja otettiin "noutoa", luoksetuloja, leikkiä ja vielä loppuun naksuleikkiä. Myrttikin on kehittynyt aika mukavasti, vaikka vielä ei paljoa osatakaan :). Mutta meillä ei ole kiire yhtään mihinkään, joten rauhassa edetään :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti