maanantai 24. heinäkuuta 2006

Uintia, tokoa ja agiaTaru tuli meillä käymään Amin ja Minkan kanssa. Aloittelimme tokoilulla. Jaavan seuraaminen oli taas hienoa, jee!! Jospa se tästä nyt sitten pikkuhiljaa alkaisi näyttämään seuraamiselle.. Otettiin muutama merkki, merkille menosta pitäisi saada nopeampaa. Ja sitten vielä noudot puukapulalla, johon myös vauhtia.. Missä Jaavan vauhti on??? Mustikin sai tokoilla ja tekikin Mustiksi ihan mallikasta seuraamista ja kivat noudot.

Sit pidettiinkin lepotauko ja koirat pääsivat pulikoimaan. Jaava ihan uiskenteli ja hakia keppiä vedestä, Mustikin haki keppiä niin pitkältä kuin jalat ylttivät pohjaan.

Agikentällä Musti kävi esteet läpi ja sai tehdä yhden radanpätkän. Radalla vauhtia olisi ollut vaikka muille jakaa, kun oli siankorva palkkana. Siinä vaiheessa vain sitten se tarkkuus hieman kärsi ;). No ei se mitään, pääasia että oli kivaa! Jaavalla meinasi aluksi keittää yli, kun tehtiin vain yksittäisiä esteitä. A:lla alkoi jo parin ekan kerran jälkeen tulemaan kunnolla alas, jes! Rimat olivat tänään 65 cm, eikä YHTÄKÄÄN riman alitusta!! Vaikka tein PALJON takanaleikkauksia! Hieno päivä oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti