keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vapaa päivä eli reeniä


Suunniteltiin Lauran kanssa pennuille hyppytekniikkaa ja loivaa kaarta, joka sisälsi pituuden, hypyn, putken, hypyn ja hypyn. Myös Myrtti lukeutui pentuihin ja Jaavalle ajattelin vähän kokeenomaista tokotreeniä.



Mette aloitti hyppytekniikalla, neljä hyppyä ja ekat perussarjan väleillä ja viimeisen väliä aina muutettiin. Pidennykset onnistui hyvin, mutta alkuun lyhentäminen vähän olikin vaikeeta. Siirrettiin siis 3xaskel eteenpäin ja taas 3xaskel takaisinpäin. Vika toisto onneksi hyvä :)



Herättelin Myrttiä yhdellä hypyllä ja hyvin heräili lelupalkalla! No samalla tulikin hepat maneesiin ja siirryttiin pihalle. Jaava aloitti kaukoilla ja ekan setin jälkeen kuvittelin sen osaavankin jotain. Toka setti alkaen M-S ja Jaava kuvitteli tekevänsä luoksetuloa. Jaava tais olla sitä mieltä, että ei nyt samaa liikettä montaa kertaa putkeen ;) Se tarjoili hienoja luoksareita kyllä aika hanakasti. Lopulta tehtiin ihan läheltä ja saatiin jopa aivot käännettyä kauko-moodiin. Tähän väliin aivojen nollausta vetoleikillä ja sitten "tositoimiin". Alkuun seuraamista Lauran käskytellessä. Jaavaksi ihan hyvää. Tästä suoraan liikkeestä istuminen, jonka seisoi. Luoksetulo, jossa jätti maahanmenon tekemättä. Uudestaan heti perään luoksari, jossa seisomisessa odotettiin Jaavan mielestä liian kauan ja se ajatteli tehdä luoksetulon Lauran luokse... tästä jatkettiin ja maahanmeno ihan ok. Vielä metallinouto, josta sitten palkka! Jos treenattava koira ei olis ollut Jaava, olisin ehkä itkenyt. Mut nyt vaa nauratti :D Kunnon hupinumero a la Japutti! Ehkä meidän pitää vielä "pikkusen" treenata, että sinne kokeeseen kehdataan mennä...



Hepat oli kaikonneet maneesista ja rakennettiin rata uudelleen. Otin Myrtin ja Myrtti oli vaan sitä mieltä, että hepan tuoksu on paljon mielenkiintoisempi ja *aska varsinkin. Myrtti takaisin autoon miettimään, että mennäänkö nenä maassa vai treenataanko. Mette kehiin. Ensin parin esteen takaa ja este kerrallaan lisättiin. Aikasta mukavaa meininkiä. Irtosi hyvin ja eteni vauhdikkaasti. Myrtti sai uuden mahdollisuuden. Vaikutti olevan paremmassa vireessä, mutta kyllä se nenä meinasi maahan mennä. Irtosi hyvin, mutta kesken matkan ihan vahingossa ajautui syömään peetä... Että meinasi mennä hermot!! Loppuverkka käytiinkin jäällä ja olikin rentouttavaa. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja komppania juoksenteli ja myyrästeli. Ne on niin mainioita koko jengi! Metellä ja Surilla on ihan omat leikit, samikset Jaava ja Taimi taas diivastelee omia menojaan. Ja no, Myrtti kulki hihnassa nenä joko mun tai Lauran pohkeessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti