maanantai 2. huhtikuuta 2012

Löytyllä


Sunnuntaina oli ihan loistava keli, aurinkoa ja sula kenttä! Lauran kanssa aamutokot Löytynmäellä. Sen verran aurinko porotti, että kenttä oli vähän märkä ja se taisi näkyä jokaisen lappalaiskoiran suorituksessa. Meidän tytöt vähän ällösi märkyyttä ;)



Jaava aloitti paikallamakuulla Taimin kanssa. Tehtiin kaksi kertaa ja olin piilossa. Häiriönä oli malikka treenailemassa vieressä. Nou problemos. Luoksetuloa palkatan molemmista stopeista. Sitten suoraa, kun vähän on vauhti hidastunut ja meinasi ennakoida (ekaa kertaa!). Tulee kuitenkin reippaalla laukalla, mutta ei reikäpäänä, mikä toisaalta hyvä. Pysähtyy nääs ;). Ruutua, hieman lyhyemmältä matkalta. Laura palkkaili ja ihan mukava yllätys, kun eka ulko ruutu pitkään aikaan ja suunta oli oikea. Meni vaan oikeasta reunasta sisään, mutta saatiin suoristettua. Loppuun normi nouto ja kaukoja. Jaavalla oli koko treenin vähän ongelmana käydä istumaan ja mennä maahan, kun eihän nyt arvon rouva voi märkään maahan käydä.. Huomasi myös märkyyden vaikuttavan vireeseen, mutta teki kuitenkin ihan hyvin.



Myrtti teki paikallamakuun Taran kanssa. Kävin kerran palkkaamassa välillä, kun oltiin ulkona ja menin suoraan piiloon. Häiriönä oli hoffi treenailemassa. Hyvin pysyi ja makoili levollisen tarkkaavaisena. Myrtilläkin oli ongelmia maahan menemisissä ja istumisissa.. Hienohelmat! Myrtti teki luoksetulon stoppeja ja suoria. Aikasta hyviä. Liikkeestä maahanmenoa, joka on unohtunut tyystin ja noutoa. Alkuun teki ravilla menoja, mutta parit vauhtinoudot väliin ja sitten ihan hyvä kokonainen liike. Loppuun seuraaminen. Olin tyytyväinen, kun ei ottanut häiriötä treenailevasta koirakosta, teki hyvin vaikka vire oli huomattavasti alempana kuin maneesilla.



Mette pääsi viimeisenä. Teki perusasentoa ja seuraamista, vauhtinoutoa ja leikkiä. Loppuun pentuluoksetulo. Metteä ei märkyys pahemmin haitannut! Noudot oli hyviä ja no, perusasennot ja seuraamiset junnaa paikallaan. Leikki ei ihan onnistunut niin kuin toivoisin, oli siis saanut namia jo alkuun.. Lähti hyvin leikkimään, mutta voitettuaan -> haistelemaan.



Kunhan ehdin, niin videota luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti