perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty


Nyt on suunnitelmaa tehty ja ei kun toteuttamaan. :)



Jaavan kanssa voittajan kokeenomainen palkatta. Alkuun parit paikallamakuut Taimin kanssa. Miljoonia käskyjä, että sai maahan ja ekassa paikallaolossa hipsi perään. Toinen lyhyt paikallamakuu ok. Tehtiin liikkeet järjestyksessä seuraaminen, istuminen, luoksetulo, ruutu (vai ruutu, luoksetulo?), normi nouto, metalli nouto, tunnari ja kaket. Heh.. Seuraaminen ok. Liikkeestä istumisen seisoi ->pari uutta käskyä. Luoksetulossa valui seisomisen ja mä annan liian myöhään käskyt. Ruutu, voi ruutu. Jaava lähti tekemään ihan kuin olisi tehnyt tunnaria? Tunnariin valmistelen sen aina super hyvin, kuvitteli siis vissiin, että nyt on tunnari. Ruudunkin oon kyllä aina valmistellut, mutta nyt ei katseella edes pyrkinyt hakemaan koko ruutua, vaikka Laura kävi taputtelemassa siellä. No, juoksin sitten vähän matkaan eteenpäin ja lopulta se ruutu löytyi. Ruudun loppuosa ihan ok. Noudot varasti molemmat. Tunnarissa väärät oli osittain tötsän sisällä ja oma lähellä esillä. Meillä kävi pieni työtapaturma :D, mutta onneks toi oikean oman (olin ehkä koskenut myös vääriin....). Koko setin parasta antia nähtiin viimeisenä. Jaavan kaket <3 Ei etenemistä, ei liikkumista, ei tuplakäskyjä, ei vääriä asentoja. Tai siis ei tuplakäskyjä ensimmäisen perusasennosta maahanmenon jälkeen.



Jaavan kanssa treenattavaa: perusasennosta maahanmenot, paikallamakuu, noutojen varastamiset, ruutu, ruutu, ruutu. Lisää kokeenomaisia, mutta ehkä vain muutama liike + viimeisenä ruutu, jossa loppupalkka. Tunnaria sisällä ja ulkona vain helpotettuna.





Myrtti teki ensimmäistä kertaa avoimen kokeenomaisena ja palkatta. Alkuun tehtiin Taran kanssa lyhyt paikallamakuu, vaihtoi lonkka-asentoon. Seuraaminen, maahanmeno, luoksetulo, seisominen, nouto, kaket. Ihanainen Myrtti :) Seuraamisessa taisi tulla yksi pieni herpaantuminen, maahanmeno hyvä, luoksetulossa ainut miinus, kun tuli stopin jälkeisen matkan hitaammin, seisominen hyvä, noudon varasti ja nousi perusasennosta irroituksen jälkeen, kakeissa maahanmenoihin kaksoiskäskyt. Mä olin niiiin tyytyväinen, Myrtti ei hyytynyt yhtään ja palkkautui kehuista! Tai no, ehkä se pieni hyytyminen näkyi kaukojen virheissä. Mutta kuitenkin. Positiivinen kokeilu ja hieno Myrde!!



Myrtin kanssa treenattavaa: noudon vauhti + pitäminen, luoksarin stopin jälkeinen vauhti, kaukojen häiriön ja palkkaamattomuuden jälkeinen varmuus, mega pitkät seuraamiset. Niin ja tietysti avoimen hyppy! Se on muuten unohtunut kokonaan niin treenilistalta kuin tän päivän kokeenomaisesta :D Hupsista.



Mette treenailikin tänään kevään ensimmäisen jäljen. Tehtiin heppalaitumelle, vanheni isojen koirien tokojen ajan (eli Jaavan, Myrtin, Taimin, Arvin ja Taran) ja sopivasti vähän sateli vettäkin. Ajateltiin aloittaa sitten suoraan tauon jälkeen "helpolla" ;). Olin 100% varma, että Mette pysähtyy syömään hevosen kakkaa, kun jälki kulki useamman kakkakasan päältä. Pituutta jäljellä oli ehkä 80-90 m (?) ja nami joka askeleella. Mä ehkä lopetan kaikki muut harrastukset ja alan vaan tekemään noita jälkiä. Ai, että. Mette oli niiiiiiiiiiin etevä. Hienoa työskentelyä kakkakasojenkin yli, söi sieltä ainoastaan kuivanappulat. Pari kertaa hukkasi jäljen ja hätääntyi = etsi tosi tohkeissaan ja pontevana ja löysi ja jatkoi. Hieno hevitukka Meme. :))



Meten treenilistalta löytyykin keppien ilmaisut. Eli tarkoitus opettaa kepit erikseen ja sitten joskus vaan liitetään jälki + kepit. Kuulostaapa helpolta! ;)



Eilen kävin itsekseni tokoilemassa Löytyllä. Mette teki ekalla perusasennossa kontaktia + imutusta + istumisen, häiriönä rotikka treenailemassa. Ei ääntä :) Jaava treenaili ruudun paikkaa.. Lopputulemana Jaavalla koko naama vaahdossa, mutta ei varmaan hajuakaan ruudun paikasta. Teki se välissä liikkeestä istumisen, mikä hieno. Myrttikin treenaili ruudun paikkaa ja sama lopputulema kuin Jaavalla (paitsi ei naama vaahdossa). Myrde teki myös rotikkahäiriössä kaukot ja hyvin tekikin. Taidettiin tehdä vielä vähän noudon palautuksia. Meten toinen setti koostui perusasennossa istumisen kestosta + liikkeestä maahanmenoista (IIIISOOOT avut ja silti pääsi pihahdus) + parista vauhtinoudosta (ekalla kitisi juostessaan, vaikka pääsi kapulan perään vasta sen laskeuduttua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti