keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Treeniä


Eilen ohjatut agit. Tehtiin pakkovalssia, sylkkäriä, mutkaputkea joka puomin alla ja hypylle lähetystä + "väärään suuntaan pyörähdystä" pussiin lähettäen. Sylkkäri ja pakkovalssi meni hyvin. Puomi veti huomattavasti enemmän puoleensa kuin putki ja lopun pyörimiset meni mallikkaasti. Vähän tuli ehkä mun makuun liikaa toistoja, mutta onneksi Mette jaksoi periaatteessa hyvin. Lopuksi vaan alkoi vähän tarjoilemaan omiaan -> eli väsyi. Uuttakin tuli tai ainakin muistutusta itselle eli voisihan sitä koiraa lähetellä esteille. Ja täytyy muistaa olla rauhallinen eikä mulla kuulemma ole kiire ;)



Tänään käytiin pitkästä aikaa Lauran ja porotyttöjen kanssa tokoilemassa ja vähän aksaamassakin. Mette teki kasvavaa hyppysarjaa, puomia ja irtoamista. Meten puomi oli jotenkin hitaampi kuin aikaisemmin, mutta ehkä en nyt ota siitä stressiä. Viime kerrasta on kuitenkin aikaa kun on tehty, joten liekö jotain epävarmuutta? Katsotaan ensi kerralla, että täytyykö alkaa panikoimaan ;).



Jaava tokoili ja hyvin tokoilikin, vaikka ohjaaja ei nyt ihan täysillä keskittynytkään :D. Alkuun piiiiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen ruutua. Suoraan tyhjään vaan, jonne Laura viskasi palkan. Sinne meni ja uppos. Kolme toistoa, olin kyllä positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin meni. Jaavasta kun ei ikinä tiedä minne se sinkoaa.. Perusasennossa häiriötreeniä ja muutaman kerran Jaava meni lankaan. Yllättävän hyvin kuitenkin tsemppasi, vaikka aika hurjaa häiriköintiä olikin! Loppuun kokeenomaisesti luoksetulo (valui sekä seisominen että maahanmeno) + liikkeestä istu (hyvä!) + metalli (hienot murinat) + hyppynouto, josta palkka. Jaava <3



Myrtti teki ulkona ihan vähän tokojuttuja, perusasentoa, liikkeestä maahan (unohtunut), luoksetuloa (varasteli) ja pitkän seuraamisen (mahti asenne). Myrtti oli kyllä tosi hyvässä vireessä ja teki kunnolla hommia. Hieno Myrriäinen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti