torstai 1. maaliskuuta 2012

A/A ja 0/0 + treenilöisii


Tänään oli sähköpostiin kolahtanut Meten luustokuvien tulokset: lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Ihan loisto juttu!! Nyt enää silmätarkki ja PRA-testi, niin on paketti kasassa. :)



Tiistaina oli vakkariagit. Perusmeininkiä, Meten kanssa on mukava liidellä. Mä testasin vähän tarkemmin miltä maneesin pohja tuntuu, niin Metestä oli aika hauskaa kun siellä oli sellainen ihmisestekin.. Se tarjosi 2onn2off-asentoa takajalat mun jalkojavasten ja etujalat vatsan päällä :D Hassu. A-este oli vähän ekalla unohduksissa, mutta uusinnalla muisti mikä oli homman nimi.



Keskiviikkona vapaavuorolla tokottelua. Myrtti ensimmäisenä hommiin. Paikallamakuu ensin 3 min, vaihtoi lonkka-asentoon + haisteli hetken maata. Tehtiin uudelleen 2min, ei ongelmia. Perusasentoa, seuraamista, noutoa (meinaa varastaa kapulalle), seuraamista kapula suussa, kaukoja (superit, vaikka häiriötä oli joka puolella!) ja liikkeestä maahanmenoa. Maahanmeno oli vähän unohduksissa. Loppuun vielä vähän luoksetulon stoppia ja seuraamista, josta loppupalkka. Myrtti on kyllä nyt ollut niin huipussa vireessä, ettei tosikaan. Oikein hyvät treenailut. Jaavan vuoro oli Myrtin jälkeen. Jaava aloitteli perusasennolla ja seuraamisella. Tehtiin luoksetuloa ja noutokapulan pitoa + seuraamista kapula suussa. Kaukokäskyjä, joissa Jaavan mielestä M-I = M-S. Tätä jankattiin tovi. Loppuun liikkeestä istuminen + seuraamista. Muuten ei mitään ongelmia, mutta noissa kaukoissa tuo on kyllä varsinainen jääräpää.. Viimeisenä pääsi Mette hommiin. Ajattelin, että tehdään jotain ekstrahelppoa ja tavoitteen on ainoastaan olla hiljaa ja treenata haukkumattomuutta. Mentiin halliin -> Mette oli hiljaa. Hallissa tarjosi perusasentoa ja tehtiin imutusseuraamista + käännöksiä (kun eihän se osaa muuta..:D). Sitten kävin istumaan lattialle ja tehtiin samaa kuin kotona sisällä; istumista ja maahanmenoja. Loppupalkka maahanmenosta ja pienestä kestosta ja Mette oli hiljaa <3. Hetki katsottiin muiden treenailua (HILJAA!) ja sitten kohti kotia. Valoa tunnelin päässä :)



Tänään suuntasin maneesille Lauran ja porotyttöjen kanssa. Suunnitelmissa olikin AKSAA! Paitsi Jaava, joka tokoili pienesti lopuksi. Alkuun hyppytekniikkaa, tehtiin ihan perussarjaa. Sekä Myrtti että Mette tekivät hyvin. Myrtti teki ekassa setissä vielä vähän keppejä ja putkeenlähetyksiä ja siivekkeen kiertoja. Myrtti oli ihan liekeissä! Ei varmaan ikinä ole tuollaista motivaatiota ollut :D Mette teki ensimmäistä kertaa keppejä, asennettiin verkot. Olikin sitten ehkä huonoimmat verkkoviritelmät ikinä.. Onpahan nyt kepitkin laitettu alulle ja vaikutti, että joku herne ehkä siellä kolahtikin. :) Loppuun molemmille irtoamisharkkaa hyppy-putki-hyppy-hyppy-ja Myrtille vielä kepit. Olipas varsin hyvän mielen treenit ja tulipas intoa lisää ja suunnitelmia jajajaja :D Jaava väänsi kaukoja ja seuraamista. Kaukoissa oli edelleen jäärä ja teki niitä seisomisia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti