maanantai 11. kesäkuuta 2012

Verijälki numero 2.


Thodiin. Myrtin toka verijälki oli suora, pituutta n. 80 m ja 25h vanha. Merkkasi hyvin alkumakauksen, nosti nenän ylös ja olisi hyvin mielellään mennyt ilmavainulla. Piippasi hurjasti ja ihmetteli, että miksi ei pääse menemään.. Tovin odottelin ja voitin tahtojen taiston ;). Myrtti alkoi työskentelemään, etsi jäljen ja lähti ajamaan. Mun mielestä nenä alkoi nousemaan liian ylös, joten stoppasin ja Myrtti alkoi vinkumaan ja häntä vispasi hurjasti ja otti ilmavainua.. Nyt käytiin lyhyempi aika tahtojen taistoa, nenä painui maahan ja Myrtti jäljesti hyvällä asenteella. Onneksi jälki loppui ja päästiin kunnialla palkalle. Huhuh, sanon minä :D. Asenne on kohdillaan, motivaatiota löytyi. Ainut pikkuruinen miinus, että pyrkii menemään ilmavainulla. Tietysti ihan pikkujuttu, kun on jäljestämisestä kyse.. Myrtin päänmenoksi on jo sotasuunnitelma laadittu. Lyhyitä jälkiä ja nyt aattelin laittaa makauksille ja vähän makaukselta jäljen suuntaan kuivanameja. Katsotaan kuin käy. Mä en tajua, että miten se Myrtti oli joskus niin etevä verijälkikoira. Se työskenteli nenä ihan maassa ja hurjan keskittyneesti. Ehkä tää kertoo vaan sen, että oon treenannut TÄYSIN VÄÄRIN. On se vaan mukavaa, kun syyllinen löytyy peilistä katsomalla. Mutta paremmalle vaikutti meno kuin eilen. Positiivista.



Jaava teki tänään vaan tunnareita. Ekalla meni vaan ja nappasi jonkun. Sitten alkoi keskittymään ja teki about 6 ihan loistavalla mielentilalla ja oikein. JEI :)



Mettekin puuhasteli noutokapulan kanssa perusasentoon tulemisia. Aikasta hyvä. Loppuun paikkamakuita, kyllä, me tehtiin paikkamakuita!! Nih. Olin 2 m päässä ja kesto 5-6s. Nou problemos. Tästä tää lähtee. Kesän lopulla se pysyy sen 2 min.



Eilisen katastrofitreenien jälkeen tuli "vähän" mietittyä (=koko yö), että miten noiden kanssa lähtisi etenemään. Mulla on ihan hyvä ajatus jokaisen varalle, katsotaan miten onnistuu. Jaavalle isoja kokonaisuuksia ja sivussa tekniikkaa. Myrtti keskittyy verijälkeen ja tosi helppoja nyt alkuun. Pikku hiljaa sitten vaikeutetaan. Tokoa Myrtti tekee siinä sivussa. Meten kanssa palataan tokossa askel taaksepäin myös. Tavoitteena se paikkamakuu kesän loppuun ja muita pikkuhommia siinä sivussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti