sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Agikisat Nokia 12.9


Japsutti pääsi kisaamaan kahden radan verran, tuomarina kisoissa toimi Salme Mujunen. Kolmoset kisasi päivän päätteeksi ja kisapaikalta lähdettiin kotia kohti kymmenen jälkeen illalla.. Ekaa kertaa kisasin (agiliidin) pimeässä, onneksi oli hyvät valot kentällä!



Eka rata ei ollut yhtään meidän rata, ei niin yhtään. No, sieltä sitten tulikin hylky. Rimat tapissa ja Jaava tuntu tahmealle ja tuli kieltoja, kun rynnin koiran eteen jajajaja lopulta vähän oikaistiin maaliin. Hyppyjen takaaleikkaukset ei tosissaan ole se meidän juttu ja niitä siellä olis pitänyt tehdä. Jaava oli vielä hidas (hitaampi kuin normaalisti), kun sille tekee tiukkaa ne 65 rimat.


Toka rata vaikutti kivalle ja kun päästiin tutustumaan, niin sitä se olikin!! Tykkäsin siitä radasta ja sieltä meille nolla ja sij.4! Rimat oli jälleen tapissa, mutta Jaava kulki paljon paremmin kuin ekalla radalla. Ekalla radalla meillä kummallakaan ei ollut asennetta, mutta tokalla oli ihan eri meininki. Eli mun oma asenne yllättäen vaikuttaa tuohon otukseen aika paljon ;).


Tänään suunnataan taas parin startin takia Nokialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti